• Snelle levertijd
  • 100% maatwerk
  • Altijd Topdeals!

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Stalen aanvragen


Vraag gratis uw staal aan bij Topdeal Vloeren! Indien u moeilijk tot een keuze komt of meerdere kleuren met elkaar wilt vergelijken, maak dan gebruik van deze mogelijkheid.

Om u te overtuigen van de kwaliteit van onze laminaat en Vinyl kunt u van een aantal vloeren GRATIS stalen aanvragen bij Topdeal Vloeren. Vul uw gegevens in en geef aan welke stalen u wilt ontvangen en ze worden zo spoedig mogelijk aan u toegestuurd. Maximaal 2 stalen per adres.

Vanzelfsprekend kunt u ook gebruikmaken van ons adviesteam. Ons adviesteam staat altijd voor u klaar en komt u graag aan huis voorzien van advies en het uitvoeren van een controlemeting. Ons adviesteam is voorzien van de volledige collectie waaruit u vanuit uw eigen woning/bedrijf een keuze kunt maken.


Hoe vraagt u eenvoudig een kleurstaal aan:

Op de productpagina staat onder de productfoto en boven 'STEL U (product) SAMEN!' in de balk 'Kleurstaal aanvragen'. Door hier op te klikken, komt u in menu 'staal aanvraag'. Hier selecteert u uw gewenste kleur en u vult uw gegevens in, klik op verzenden en uw staal aanvraag is gedaan.

Wat we niet kunnen voorkomen, is dat kleuren op uw beeldscherm anders over kunnen komen. Dit heeft met de kwaliteit en de instellingen van uw beeldscherm te maken. Mocht u twijfelen over de kleur of materiaalkeuze, adviseren wij u gratis een kleurstaal bij ons op te vragen (Maximaal 2 kleurstalen per klant) of contact met ons op te nemen.

Foto's

Topdeal Vloeren heeft de professionele fotograaf Theo van Genugten in de arm genomen om alle producten haarscherp en zo realistisch mogelijk op foto vast te leggen. Hiermee bieden wij onze klanten de mogelijkheid om vanaf uw computer gemakkelijk uw bestelling te kunnen doen.

Stefan

Marcel & Stefan

Bel me terug Contact
GRATIS STALEN

Vraag gratis laminaat stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!